donderdag 31 maart 2011

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand....

Hier dan eindelijk de foto's van de spiegel op Anne-Roos haar kamer. Een paar weken geleden heb ik de spiegel bij de kringloopwinkel gekocht. Het hartje in de bovenrand.... dat deed het hem....!
De babykamer van Anne-Roos wordt zo steeds meer een echte grote-meiden-kamer! Ze is er helemaal trots op!

Dit was 'm:

Dit is 'm nu:



Fijne dag!

Groetjes Janneke


vrijdag 25 maart 2011

Stoffige stapels op vrijdag

Vandaag weer een stapeltje. Stofjes deze keer. Ik kan zo vrolijk worden van al die stoffen, kleurtjes, patroontjes en alle ideeën die erbij komen!








 Ook nog verschillende stoffen vlaggenlijnen, heerlijk al die kleutjes!


Woensdag ga ik naar de stoffenmarkt hier in de buurt.... Mmm... ik kijk er nu al naar uit! Verder genieten we hier erg van het mooie weer, zijn veel buiten! Op naar weer een prachtig mooi en zonnig weekend. (Voor meer stapels zie de weblog Allemaal Kleurtjes.)

Groetjes Janneke

Paasstuk

Op de weblog van Makkie zag ik een geweldig mooi paasstuk, of 'praatstuk' zoals zij het noemt. Toen ik hem zag was ik gelijk enthousiast om deze voor mij moeder te maken. Omdat ik hem zo mooi vond, zoals zij hem gemaakt had lijkt de mijne veel op die van haar. Mijn moeder was er heel erg blij mee, mooie manier om naar de paasdagen toe te leven.



vrijdag 18 maart 2011

Stapelen op vrijdag

Nu ik langzaam aan steeds meer gewend raak in blogland wil ik dan ook aan de leuke traditie van 'stapelen op vrijdag' mee gaan doen. Op de website allemaal kleutjes vind je nog meer leuke stapels.



Ik ben ondertussen lekker bezig om een oude spiegel van de kringloopwinkel op te knappen. Zodra hij af is volgen er weer foto's!
Goed weekend, hopelijk met een lekker zonnetje!
Groetjes Janneke

woensdag 16 maart 2011

Speelhuisje

Jaja, nu het voorjaar echt daar is is ook eindelijk het speelhuisje zo goed als af. Hier en daar kunnen nog wel wat kleine dingetjes gedaan worden, maar het is in elk geval al heel wat opgeknapt!







Laat die mooie dagen maar komen, dan kunnen de kinderen lekker buiten spelen! Gisteren hebben we al een fantastische dag gehad en vandaag schijnt de zon ook al weer volop! Oh... wat worden we daar gelukkig van!
Groetjes Janneke

maandag 14 maart 2011

Vlaggetjes


Zoals beloofd foto's van de vlaggetjes. Ik heb ze in allerlei kleuren en lengtes. Wil je ook zo'n leuke slinger, laat het me gerust weten, ik maak ze graag!


Groetjes Janneke

vrijdag 11 maart 2011

Andere tak

Gisteren heb ik in opdracht weer een tak met hartjes gemaakt. Héérlijk om te doen! Jaap is weer het bos in gestuurd om een mooie tak te zoeken en ik ben lekker bezig geweest om hem te versieren. Op mijn zolderkamer een beetje fröbelen... ik kan me geen beter werk voorstellen!
De mevrouw die hem op kwam halen was gelukkig erg blij, hopelijk gaat ze er van genieten in haar nieuwe huis!
Hieronder wat foto's, helaas weer niet zo mooi, maar ik hoop dat ze wel duidelijk zijn!

De zon schijnt alweer heerlijk, geniet van deze mooie dag en het komende weekend!

Groetjes Janneke

donderdag 10 maart 2011

Tadaa...!

Ik heb mijn weblog een nieuw jasje gegeven... Ik ben nog niet erg ervaren in het opmaken van websites, dus vandaar dat het even duurde. Mocht er iemand nog tips hebben, dan hoor ik het graag!

Groetjes Janneke

dinsdag 8 maart 2011

Sorry...

Ik ben begonnen om mijn achtergrond te veranderen, ik kom er alleen niet zo goed uit! Ik heb nu een afspraak, dus ik ga even racen om nog een beetje op tijd te komen. Zodra ik vanavond of morgenochtend tijd heb zal ik alles weer 'normaal' maken! Excuses voor het ongemak!
Groetjes Janneke

Ook eindelijk weer eens iets voor jongens...

Hier dan eindelijk de foto's van de spiegeltjes voor Thijmen zijn kamer.
Heel simpel, maar wel lekker stoer!
Sorry voor de belabberde kwaliteit foto's... Mocht er iemand ergens een spiegelreflexcamera over hebben...dan houd ik me aanbevolen ;-)!
Ik ben nu bezig om een tak te maken en blauwe slingers... Morgenavond heb ik weer even de tijd om lekker bezig te gaan. Zodra de 'projectjes' af zijn laat ik weer foto's zien!

zaterdag 5 maart 2011

Feest!

Donderdag is Anne-Roos 3 jaar geworden, zowel donderdag als vandaag kreeg ze veel visite en mooie kadootjes! Het was een erg leuke verjaardag, zowel voor haar als voor ons! Hieronder een foto van één van de (zelfgemaakte) taarten en van een bloementaartje. Deze heb ik een paar dagen geleden al gemaakt. Heerlijk het voorjaar, al die mooie bloemen en knoppen aan de bomen...het zonnetje scheen ook volop de afgelopen dagen, wat worden we daar toch weer gelukkig van!


Fijne week!

dinsdag 1 maart 2011

Anne-Roos bijna jarig...

Nog 2 nachtjes slapen en dan is het groot feest in huize van Beelen! Anne-Roos wordt 3 jaar, voor het eerst een verjaardag die ze 'bewust' mee maakt! Over het algemeen is ze heel rustig, maar regelmatig vraagt ze hoeveel nachtjes ze nog moet slapen of vertelt ze (wildvreemde) mensen dat ze bijna jarig is! Het is erg leuk om haar zo enthousiast te zien en om het nóg specialer te maken hebben we vanochtend geknutseld. Iets waar ze dol op is, zeker nu het voor haar eigen verjaardag is!
We hebben een verjaardagsketting gemaakt, van vilten hartjes, penne, strikjes en een 3 op een papierenrondje is het een echte feestketting geworden!

Nog even geduld en dan is het eindelijk zover....