maandag 28 februari 2011

Blauwe vlaggetjeslijn

Ik ben gevraagd om een blauwe vlaggetjeslijn te maken, erg leuk om te doen! Zijn er toevallig nog meer mensen die er één zouden willen? Vrijdag ga ik stof halen, dus als ik nog meer mag maken hoor ik het graag!

Groetjes Janneke

Weekend

In het weekend heb ik weer even heerlijk wat kunnen doen. Eindelijk de foto's gemaakt van Thijmen zijn nieuwe dekbed en kussen en vrijdagavond heb ik een 'taartje' gemaakt. Ik had er heel veel zin in en nu hij af is word ik er helemaal vrolijk van, ik hoop jullie ook!



vrijdag 25 februari 2011

Poppenspulletjes

Vorig jaar heeft Anne-Roos allerlei poppenspulletjes gekregen.
Samen met mijn moeder heb ik mijn oude poppenwieg en een op-de-rommelmarkt-gekochte-poppenwagen opnieuw bekleed. Heel erg leuk om te doen!
Tja...wie wat bewaard, heeft wat!





donderdag 24 februari 2011

Van alles wat...

Ik ben nog zo enthousiast bezig met alles wat ik wil doen, dat ik nu nog van alles door elkaar aan het doen ben. Het ene moment zit ik sieraden te maken, het volgende moment ben ik het speelhuisje van de kinderen buiten aan het verven en vervolgens ben ik op mijn hobby-kamer weer schilderijtjes aan het maken! Heerlijk... Het speelhuisje is nog lang niet af, ik heb nog allerlei ideetjes, maar laat het eerst maar even beter weer worden voor we in de tuin aan de slag kunnen...!
Hierbij weer wat foto's:



vrijdag 18 februari 2011

De eerste foto's...

Hierbij dan de eerste foto's!
          Foto van Thijmen in een zelfgemaakte omlijsting

Lampenkapje met donkerblauw lint

                      2 foto's naast elkaar van Anne-Roos

                            Ladekastje met roze lint en hartje
  Gordijnen met groot bloemenhart
Spiegeltje lichtroze

        Spiegeltjes licht- en donkerroze
                                                
    Vlaggetjes

Eerste blog!

Haha! Wie had dat ooit gedacht... Janneke een eigen weblog, haha!
Hierbij dan mijn eerste weblog en eigenlijk ben ik best wel trots. Trots op de grote stappen die ik de afgelopen maanden heb gezet, waardoor ik me zoveel beter voel. Trots op de dingen die ik de afgelopen tijd al geleerd heb en ook wel trots op wat ik al bereikt heb. Het grote genieten van ons gezinnetje, de 'rust' en het weer oppakken van mijn creatieve bezigheden.
Op bijzondere manieren werd me steeds duidelijk gemaakt dat ik weer lekker kon gaan rommelen met stofjes, spulletjes, oude meubeltjes en andere dingetjes.
Vanaf nu zal ik op deze site laten zien wat de resultaten zijn. In Voorhout is zelfs een winkeltje, 'Handmaatje' dat mijn spulletjes verkoopt! Dit winkeltje is een echte aanrader. Allerlei mensen die zelf spulletjes maken kunnen dit daar brengen, het winkeltje van Marion, de enthousiaste eigenaresse is open op vrijdag en zaterdag van 10.00-16.00u (’s-Gravendamseweg 30).
Ik zou het leuk vinden om jullie reacties te zien en te lezen en voor vragen kun je me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen!